2018 Yılı Tesettür Elbise Modası Nasıldır?

 

tesettür giyimÇoğu kesim tarafından tercih ve takip edilen tesettür giyim modelleri, her yıl farklı renk ve modeller ile insanların karşısına çıkmaktadır. Özellikle kapalı genç kesimin giyimine son derece önem vermesi ve özen göstermesi sonucu olarak bu giyim tarzının önemi gün geçtikçe artmıştır. Her sene hem sadeliği hem de hareketliliği ile dikkatleri üzerine çeken tesettür elbise modelleri genç kesim için bu yıl da son derece hareketli olacak. Ayrıca bu tarz hazırlanan tesettür giyim modelleri her kesime hitap edecek şekilde de hazırlanıyor olması ile 2018 yılının bir hayli renkli geçeceğinin göstergesi oluyor.

Tüm tesettür giyim modelleri ve fiyatları için tıklayınız: https://www.zariftesettur.com/

Yılın En Trend Renkleri

 

2018 yılında tesettür giyimde adeta renk cümbüşü yaşanacak gibi görünüyor. Ama şüphesiz bu yılın en trend rengi saks mavisi. Katlı etek ve uzun tunik modelleri ile kombinlecek olan tesettür elbise modelleri insanların olduğundan çok daha fazla şık görünmesini sağlayacak.

 

Asimetrik olan tunik tesettür giyim modellerinde de çok sık olarak saks mavisine yer verildiği açık olarak görülüyor. Tunik modellerin yaz ve kış aylarında da kullanılmasının yanı sıra 2018 yılında tesettür giyimde ceketlerin ön plana çıkacağından söz etmek mümkün. Çok güzel ve etkili ceket modellerinin bir araya getirildiği tesettür giyim modasıyla sunulan bu ceketler bluz ve etek ile birlikte ortaya şahane bir kombin çıkartmış olacaktır. Ceket modellerinde yer alan saks mavisi rengiyle, girilen her ortamda dikkatlerin cekete çevrilmesi tartışmasız bir gerçek olacaktır.

 

Yılın Renk Uyumları

 

Bu yıl tek renk kombinlerden ziyade birkaç rengin bir araya getirilmesiyle oluşan kombinlerin modayı yönlendireceği hissediliyor. Bu sayede hazırlanan saks mavisi pantolon ile bebek mavisi bir tunik yılın en iyi kombinlerinden birisi olarak sayılabilir. Tunik modellerde dantel teması gibi farklı temalara yer verilmesi bu yıl ki modanın asimetrik çizgilerin de katkısıyla ne kadar hareketli geçeceği gerçeğini kanıtlıyor.

 

Renk uyumlarının çok fazla ön plana çıkacağı 2018 yılında tek parça elbiselerinde yerini ayrı olacak. Davet ve özel gecelerde kullanılan tek parça elbise modellerini dantel ve taş parçalar ön plana çıkartacak. 2018 yılının en şık kadını olmak için bu moda detayları takip etmek ve uygulamak çok önemli olacaktır.