2018 Yılı Büyük Beden Elbise Modelleri Nelerdir?

tesettür büyük bedenBalık etli bir yapıya sahip olan bayanlar kendilerine kıyafet alırken; zayıf olan bayanlara oran ile daha çok zorluk çekerler. Bunun sebebi balık etli olan bayanlar için çok fazla kıyafet seçeneğinin olmamasıdır. Siz de bu bayanlar arasında yer alıyorsanız; sizler için beğeneceğiniz ve üzerinizde şık duracak büyük beden tesettür modellerini aşağıda sıraladık. İşte 2018 yılı büyük beden elbise modelleri:

 

1- Dantelli ve Taşlı Elbise Modeli: İç kısmı sade olan bu elbisenin üstü arka ve ön komple dantel ile kaplanmıştır. Elbisenin üzerindeki dantel; bel bölgesinde bulunan kemerden aşağı ‘A’ şeklinde inmekte ve elbise gözükmektedir. Elbisenin belindeki kemerde ve yakasında taşlar mevcuttur. Kemerin tam orta kısmında dört tane, yakasında beş tane orta büyüklükte taş bulunmakta ve bu hali ile elbise çok şık durmaktadır. Taş ve dantel detayları olan bu şık elbiseyi abiye yerine düğün de, nişan da, söz de ve bu gibi yerlerde gönül rahatlığı ile giyebilirsiniz. Fuşya, gri, mürdüm, pudra, bordo ve bebe mavisi gibi renkleri bulunan bu elbise modelinden en çok beğendiğiniz ve size en çok yakışan rengi tercih edebilirsiniz.

 

2- Önü Kısa Arkası Uzun Elbise Modeli: Bu elbise modeli çok abartılı olmamakla birlikte çok şık durmaktadır. Öncelikle elbisenin önü arkasına göre biraz daha kısa ayak bileğinin biraz üzerindedir. Arkası yere sürünür şekilde biraz daha uzundur. Elbise bitiminde yuvarlak şekilde sıra sıra komple elbise ile aynı renkte küçük çiçekler, her iki kol bitiminde yine aynı şekilde çiçekler ve sadece ön kısımda bulunan belindeki kemerde yine aynı şekilde sıra sıra çiçekler bulunmaktadır. Saks mavisi, lacivert, bordo ve fuşya renkleri bulunan bu elbise modelinden en çok beğendiğiniz ve sizi en güzel gösterecek olan rengi tercih edebilirsiniz.

 

3- Salkım Elbise: Tamamen sadelikten yana olan bayanlar için salkım elbise oldukça ideal bir modeldir. Yerlere kadar sürünen elbise düz, sade ve tek renktir. Yakadan bele doğru uzanan iki kat salkım dışında hiçbir esprisi olmayan bu elbise, son derece havalı ve şık durmaktadır.