2018 Yeni Moda Tesettür Tunik Modelleri Zariftesettur.com’da

Uzun yıllardır yayın hayatında olan zariftesettur.com Müşterilerimiz için daima en özel tunik modellerini üretmeye çalışıyoruz.

Zarif tesettür Markası altında Yaklaşık 50 Kadar sektörün önde gelen özel tasarımcıları yer almaktadır.

Her gün yeni modeller kreasyonlar hazırlayan tasarımcılar Hanımların ne istediklerini çok iyi biliyor, Sizler için tasarladığımız Özel tasarım tesettür tunikler , Sadece sınırlı sayıda üreterek Satın aldığınız ürünün değerini yitirmemesini sağlıyoruz, Özel kumaşlardan tasarlanıp Özel ustalar tarafından itina ile son kullanıma hazırlanan tesettür tunik’ler Sadece kapalı bayanlar değil Açık Bayanlar tarafından’da Beğenilerek satın alınıyor.

 

Tesettür tunik modellerimiz Ruha hitap eden kumaşlar kullanılarak tasarlanırken mevsimine göre kumaş seçimi yapılamtadır.

Kışın sizi ısıtan tunikler üretilirken yaz aylarında hava alan terletmeyen tesettür tunikler tasarlanmaktadır.

Zarif Tesettür, Kalitesinden ödün vermeyerek Hizmet politikasını ve çizgisini bozmadan yoluna devam ederken sadece TÜRKİYE değil dünyanın bir çok ülkesinde tercih edilmektedir.

Avrupa pazarının %30 luk kısmına tek başına hitap eden zarif tesettür Başta Almanya, fransa olmak üzere bir çok Ülkeden ürünleri tercih edilmektedir.

Sepet kampanyaları ile Müşterilerimizi Mutlu ederken Bizde mutlu oluyoruz Sattığımız Ürünlerimizin Geri dönüşü üst düzeyde, Kumaş veya herhangi bir sebepten dolayı şikayet almıyoruz.

 

Kış aylarında Tesettür tunik modelleri , genellikle Kaban , mont , pardesü gibi Dış giyim ürünlerinin altından tercih ediliyor ve ev ortamı ofis ortamı gibi yerlerde tunikler tercih ediliyor, Elbise modellerimizle Sektörde En kaliteli tesettür elbiseleri üretiyoruz.

 

Bünyemizde bir çok marka yer almktadır sektörün önde gelen markaları Minel aşk , al marah, an nahar , som fashion , Selma sarı gibi markalar Sizlere hitap eden ürünler tasarlamaktadır.

 

Büyük beden tesettür tunik modelleri zarif tesettür’de.

Büyük beden tesettür giyim , konusunda türkiye’de ve dünyada Parmakla gösterilen zarif tesettür büyük bedenli hanımların tüm ihtiyaçlarını tek çatı altından binlerce model arasndan karşılamaktadır.

 

Büyük beden kapalı giyim üzerine ne ihtiyacınız var ise , Zarif tesettür’de hepsi mevcut, Büyük beden tunikler , büyük beden elbiseler, ve büyük beden abiyeler’in yanı sıra Büyük beden takım elbiseler ve tulumlarda Firmamızda Sizler için mevcuttur.

 

Bir çok firmanın aksine çıtayı yükselterek 54 beden ekstra 58 bedene kadar modellerimiz mevcut.

Hemen şimdi tasarım tuniklerimizi incelemek için linki https://www.zariftesettur.com/tunik takip ediniz..

 

Bir cevap yazın