2018 Yazı İçin Büyük Beden Tesettür Abiye Seçimi Nasıl Olmalı?

tesettür abiyeDaha çok canlı renk seçimlerinin ön plana çıkmış olduğu 2018 yaz ayında, abiye ürünleri farklı bedenler için özel tasarımlar ile sunulmaktadır. Dünyanın pek çok farklı bölgesinde hizmet vermiş olan firma ve markalar tarafınca çeşitli malzemeler kullanılarak piyasaya sürülmüş olan büyük beden tesettür abiyeler, muhafazakâr bayanlar için vazgeçilmez kıyafet arasında yer almaktadır. Havaların giderek ısındığı ve nem oranlarının arttığı günler için siyah renklerin dışında, daha çok açık mavi, yeşil ve gri renk seçenekli abi kıyafetleri ön planda tavsiye edilmektedir. Bunun yanı sıra tercih edilecek olan ayakkabı ve eşarp gibi ürünler içinde seçici davranılmalıdır. Kına gecesi ya da sünnet organizasyonları için seçecek olduğunuz modellerde ise fuşya, mor ve bordo renkli abiyelerin tercih edilmesi daha doğru olmaktadır.

 

 Tesettür Abiye Modellerinde Yer Alan Beden Çeşitleri

 

Kapalı bayanlar için daha çok özel davet ve organizasyonlar için tercih etmiş oldukları abiye çeşitleri, küçük beden ve büyük bedene sahip olan tüm kadınlar için çeşitli özelliklerde üretilmektedir. En düşüğü 36 bedenden başlamakta olan abiyeler, büyük beden tesettür abiye ihtiyacı olan hanımlar içinde 58 bedene kadar görülmektedir. Kısacası her boy ve beden için abiye çeşitleri bulunan site adresinde, zaman harcamadan seçim yapabilir ve kredi kartları üzerinden satın alacak olduğunuz kıyafetler için taksitli olarak ödeme yapmanız mümkün olmaktadır.

 

 2018 Büyük Beden Tunik Modelleri

 

Yaz aylarında büyük kaban ve pardösülerin alternatifi olan ve yaygın olarak bayanlar arasında tercih edilen tunik kıyafetleri Salkım Saçak, Rana Zen, Lefzen, Ahunisa ve Merve Bozkurt gibi markalar tarafınca büyük beden tesettür tunik ihtiyacı olan tüm kadınlar için özel malzemeler kullanılarak piyasaya sürülmektedir. Su yeşili, bordo, gülkurusu ve açık mavi renklerinin yaygın olarak tercih edilmiş olduğu 2018 yaz aylarında, doğru kombin de oldukça önemlidir. Çeşitli fiyat seçenekleri ile birlikte satışa sunulmuş olan tüm ürünlere, ücretsiz kargo ile birlikte sahip olabilirsiniz. Ücretsiz kargo ayrıcalıklarından yararlanabilmek için alışverişlerin en az 100 TL ve üzerinde olması gerekmektedir. Bunun yanı sıra kapıda ödeme ve kıyafetlerin sorunsuz olarak iade edilme avantajları da bulunmaktadır.