2018 Tesettür Tunik Modelleri Nelerdir?

 

tesettür tunik2018 yazının cıvıl cıvıl renklerle ve güzel kıyafetlerle geçmesini istiyorsanız siz de koyu renkleri bir kenara bırakmalı ve son çıkan tunik modellerini tercih etmelisiniz. Hoş kıyafetlere uygun olan eşarp ve şal modelleri ile de kombini tamamlayabilirsiniz. Peki, 2018 yazına girdiğimiz şu zamanlar hangi tesettür tunik modelleri vardır?

 

 Nakışlı Tunik Modelleri

 

Son zamanlarda modada nakış çok fazla tercih ediliyor. Ayakkabıdan cekete, gömlekten tuniklere kadar pek çok malzemede nakış işlemeleri görmek mümkündür. Tesettür tunik modellerinde yakalarda, düğme kenarlarında ve en son kollarda nakış işlemelerine yer verilmiştir. Sizce de nakışlar kıyafetlere hem zarif hem renkli bir hava katmıyor mu? Bu yaz renkli ve şık bir kombin yapmak isterseniz nakışlı tunikler gerçekten güzel bir seçim olacaktır. Üzerine kıyafetinizle uyumlu bir eşarp ya da şal tercih edebilirsiniz.

 

 Bu Yazın Tercihi Kırmızı

 

Tesettür giyimde bu yazın moda rengi kırmızı gibi duruyor. Kırmızı renkte güzel tunik modelleri bulunmaktadır. Yarasa kol tunik, salaş tunik, önü kısa arkası uzun modeller, lazer kesim tunikler kırmızı renkle birlikte daha çok kendini gösterecektir. Kırmızıya da bu yaz siyah ve rahat bağlanmış şal daha çok tercih edilmektedir. Siyah ve kırmızı sizce de her zaman uyumlu değil mi? Kırmızı herhangi bir model tunik ile bilek boy pantolon kombini de yaz için ideal olabilir.

 

 Yaza Uygun Kumaş

 

Eskiye göre artık kumaş çeşitleri de artmıştır. Yazın terletmeyen ve rahat bir tunik giymek isterseniz kıyafetin kumaş özelliklerine de dikkat etmelisiniz. Kimse yazın ortasında kalın pamuklu bir tunik giymek istemez değil mi? Yaz için polyester, krep, şifon gibi kumaş türlerini alırsanız terlemezsiniz. Üstelik bu kumaşlar nefes alıcı özelliğe sahip olduğu için rahat bir gün geçirirsiniz. Naylon kumaşlar hem sağlık açısından zararlıdır hem de nefes almayı engellediği için vücudunuza zarar verebilir. Tesettürde son zamanlarda keten tunikler de moda olmuştur. Bu kumaş türlerinde güzel tunikler alabilirsiniz.

 

 Biraz Tasarım Çokça Şıklık

 

Her ne kadar giyim şekillerimiz birbirine benzese de herkes diğerlerinden farklı görünmek ister değil mi? Renklerle, tunik modelleri ile özgün bir tarz yakalamak isteriz. Eğer siz de kendinize has bir tarz yakalamak istiyorsanız ve aynı zamanda kaliteli olsun diyorsanız tesettür kıyafetleri satan sitelerden tasarım ürünlere göz atmalısınız. Bu konuda kendi adını duyurmuş belli kişiler vardır. Selam Sarı, Pınar Şems, Gamze Özkul, Amine Hüma gibi birçok isim kendi tasarladıkları ürünleri satmaktadır. Gerçekten kaliteyi yakalamak isterseniz bu kişilerin ürünlerine de inceleyebilirsiniz.