2018 Tesettür Tunik Modasında Ön Plana Çıkan Detaylar Nelerdir?

 

Romantik Ä°ncili Tunik - Tarçın - Gamze ÖzkulTunik modelleri kadınların son zamanlarda en çok tercih ettiği kıyafet çeşitleri arasında yer almaktadır. Bu yüzden sitemizde satışa sunulan tesettür tunik modellerinde çok farklı tasarım ve desen çeşitliliğine başvurulmuştur. Bu sayede kadınlar sitemizden satın alacakları, farklı detaylara sahip tunik modellerini çok farklı konseptlerde kullanarak göze hitap eden kombinler ortaya çıkarabilirler. 2018 tesettür tunik modasında ön plana çıkan bazı detaylar şu şekildedir:

 

 2018 Tunik Modellerinde Farklı Tasarımlar

 

Bu sezonun tunik çeşitlerinde uygulanan farklı kesim şekilleri her bir modelin çok değişik bir hava kazanmasını sağlamıştır. Sitemizde en çok göze çarpan kesim detayı kol bölgesinde kullanılan genişliklerdir. Salaş bir görüntü yaratan bu detay, sade bir renk tonuna sahip olan tunik modelinin gösterişli bir havaya bürünmesini sağlamıştır. Ayrıca etek kısmında kullanılan çapraz kesim detayı da günlük olarak kullanıma uygun olan bir tuniğin daha şık görünmesinde önemli bir rol oynamıştır. Bazı tunik modellerinin bel kısmında kullanılan darlık ve etek kısmındaki bolluk bu modele adeta bir elbise görüntüsü vermiştir. Bu gibi farklı kesimler ile tunikleri çok farklı yerlerde ve zamanlarda kullanmak mümkündür. Siz de tarzınız için en uygun olacak farklı tasarımlara sahip tunik modelini sitemizden tercih edebilir ve kombinlerinizi renklendirebilirsiniz.

 

 Modeller Üzerinde Kullanılan Farklı Detaylar

 

Kesim konusunda sağlanan farklı tasarımın yanı sıra, kıyafete daha da şıklık katmak için tunik modelleri üzerinde birtakım göz alıcı detaylar kullanılmaktadır. Bu detaylardan en çok göze çarpanı ise inci detayıdır. 2018 moda trendlerinde popüler bir hale gelen inci, tunik modellerinde kullanıldığında oldukça modern bir hava oluşturur. Bir başka detay ise tunik modellerinin ön kısmında adeta bir şerit gibi baştan aşağıya doğru uzanan desenlerdir. Tek renk kullanılarak dizayn edilmiş bir tunik modeli üzerinde kullanılan bu detay da şıklığın yaratılmasını tek başına sağlamıştır.

 

Birbiri ile zıt renklerin kullanılması da bu sezonun en önemli detayları arasında sayılabilir. İki farklı renk tonu olmasına rağmen, birlikte kullanıldıklarında muhteşem bir görüntü ortaya çıkaran bir ahenk yakalanmış olur. Farklı detaylara sahip tunik modelleri ile daha göz alıcı kombinler oluşturmak artık sizin elinizde!

 

Bir cevap yazın