2018 Tesettür Tunik Modası Nasıldır?

tesettür tunikTesettür giyim denildiği zaman akıllara ilk gelen ürün olan tesettür tunik modelleri, son dönemlerde büyük bir yükseliş göstermektedir. Birçok farklı alternatif çıksa da, tesettür tuniklerin yeri her zaman ayrıdır.

 

 Her Tarza Hitap Eden Modeller

 

Tasarımı ile daima dikkat çeken tesettür tunik çeşitleri, dış giyimde en çok tercih edilen ürünlerden biridir. Özellikle İlkbahar ve Yaz konseptinde yer alan tesettür tunikler, Sonbahar – Kış sezonunda da farklı tasarımlar ile karşınıza çıkıyor. Rahat giyim olarak bilinen tesettür tunik, her ortama uyum sağlaması ile de dikkat çekmektedir. Tesettürlü bayanların gardırobunda mutlaka yer alan bu modeller, etek ve pantolon ile eşsiz bir kombin oluşturmaya yardımcı olur. Fırfırlı, pötikare, salkım – saçak, kamelya ve afitap gibi çeşitli tarzlarda tasarlanan tesettür tuniklere sitemizden ulaşabilirsiniz. Son derece kaliteli olan tuniklerimiz her tarza ve her yaşa hitap etmektedir.

 

 Sezonun Trendi Tunikler

 

Her sezon moda olan tesettür tunikler, kapalı giyimin demirbaşlarından biridir. Özellikle hakim yaka tarzındaki tesettür tunikler, 2018 yılının popüler olan modellerinden biridir. Pantolonlar ve etekler ile kombin edilebilen bu seçenekler ile kendi tarzınızı yaratabilirsiniz. Simetrik kesimli tesettür tunikler, farklı tasarımları ile göz kamaştırıyor. Her yaş grubuna hitap eden bu modellerimiz çok beğenilmektedir. Günlük yaşamda çok tercih edilen tesettür tunikler, gül ve nakış işlemeler ile zenginleştirilmiştir.

 

Dik yaka, bisiklet yaka, boydan düğmeli ve düğmeli yaka gibi modeller de tesettür tunikler kategorimizde yer alıyor. Farklı boy ve ebatlarda tasarlandığı için hem zayıf hem de kilolu kadınlar için idealdir.

 

Davetlerin de vazgeçilmezlerinden olan tesettür tunikler, hem yaz hem kış aylarında sıkılmadan kullanılmaktadır. Günümüzde tesettür modası çok hızlı gelişmektedir. Tesettür tuniklerin de modası bu gelişmeye ayak uydurduğu için farklı tasarımlar 2018 yılında dikkat çekiyor.

 

Sıra dışı bir tarz yansıtan tesettür tunikler, farklı elbise ve giysiler ile bütünleşerek kişinin kendi tarzını en iyi şekilde yansıtmasına yardımcı oluyor. Kendi zevkinize hitap edecek modellerimizi en uygun fiyatlar ile alarak, girdiğiniz her ortamda dikkat çekiciliğinizi devam ettirebilirsiniz. 2018 modasını yakından takip eden sitemiz, modanın gerisinde kalmanızı önlüyor.