2018 Tesettür Modasında Neler Var?

Afitap Abiye - Bordo - PiennarHer geçen gün değişen moda ile birçok giyim seçenekleri sunulmaktadır. Tesettür giyimde de ilerleyen modada tesettürlü hanımlar rahatlıkla kendi tercihlerine ve giyim stillerine uygun giyim parçaları bulmaktadır. Günlük yaşamda ve özel gecelerde giyilecek birçok tasarımın olması tesettürlü hanımlar açısından şıklık yarışına girmelerini sağlamaktadır. Bu yarışlarda şık bir görünüm elde etmek için modayı takip etmeli ve vücut hatlarına uygun giyim parçalarını tercih edilmelidir. Vücut yapısına uygun giyinmek oldukça önemlidir. Modaya uyum sağlamak amacıyla vücut yapısına uygun olmayan tercihlerde bulunmak sizi şık olmaktan uzaklaştıracaktır.

 

Spor Tarza Ekose Şal Modelleri İle Uyum Sağlayın

 

2018 yılında tesettür modası başörtü seçimlerinde tek renge sahip sade modelleri istediğiniz giyim tarzı modelleri ile rahatlıkla kombinleyebilirsiniz. Tesettür giyimde sadelikten yana kıyafet tercihleriniz var ise, başörtüsü üzerine kullanacağınız broş ve ya uzun kolye gibi aksesuarlar ile daha şık bir görünüm elde edebilirsiniz. Ayrıca bu senenin modasında olan ekose modeline sahip şal modelleri spor tarzı sevenler için oldukça ideal olmaktadır.

 

Bu Sene Pileli Etek Modelleri Moda

 

Tesettür modasında bu yıl etekler üzerinde kullanılan pileler tesettürlü bayanlar tarafından fazlasıyla tercih edilmekte. Kıyafet seçimlerinizde etek kullanmak isteyenler, desensiz düz renk pileli etekleri tercih ederek giyim tarzlarında değişiklik yapabilirler.

 

Bol Kesim Pantolon İle Gelen Şıklık

 

Dar pantolonların yanı sıra bu sene bol paça pantolonlar moda akımına uymakta. Hem şık bir görünüm sergilemekte hem de tesettür giyime uyum sağlamaktadır. Bol kesim pantolon üzerine dar tunik tercih edilerek rahatlığın yanı sıra şıklıkta elde edilebilmektedir. Bunun dışında bu sene pantolonlar da yazın gelmesiyle çiçekli birçok desen satışa sunulmuştur. Çiçek desenli yazlık pantolonların üzerine uyum sağlayacak sade tişört ile oldukça şık bir kombin sağlanabilmektedir.

 

Elbiselerde Dantel Ve Güpür Detayları Kullanılmıştır

 

2018 modası tesettür elbise modellerinde güpür ve dantel detaylar kullanılmıştır. Elbise yaka kısmında ve etek uçlarında kullanılan dantel detaylar elbiseyi hareketlendirerek daha şık bir hale getirmiştir. Bunun dışında elbiselerde inci detaylar kullanılarak tesettürlü hanımlara birçok model seçeneği sunulmaktadır.