2018 Tesettür Modası Nasıl Olmalıdır?

Selma Sarı - Prenses Tunik - LilaHer kadın güzel ve şık görünmek ister. Kapalı bayanlar için ürün yelpazesi her geçen gün artmaktadır. Abiyeler, tunik modelleri, elbise modellerine kadar birçok modellerinde hem klasik hem spor tarzda tesettür kombineler ile bu moda akımı her sezon sürekli yenilenmektedir. İlkbahar ve yaz aylarında her çeşit gömlek, tuniklerinizi topuklu ayakkabı ve pantolonlar ile kombin yaparak kapalı giyimde bir tarz yaratmış olursunuz. Yani 2018 yılındaki tesettür tunik modelleri kapalı bayanlar için çok önemli bir giyim tarzı olacak.

 

Her yerde rahatlıkla giyilen tunik modellerinde bu sezon daha çok pastel tonlar ve gömlek tarzı uzun tunikler ön plana çıkacak. Her zaman için kapalı bayanların tercih ettiği elbise modellerinde bu sezon hem şık hem de spor tarzı elbise modelleri oldukça dikkat çekmektedir. Geniş model seçeneği ve renk seçeneği olan kapalı bayanlar için spor elbise modelleri kendini her zaman iyi ve rahat hissetmek isteyenlerin vazgeçilmezleri arasındadır.

 

 Tesettür Giyimde Moda Renkler Ve Yeni Trend Modeller Nelerdir

 

Bu sezon moda tasarımcıları kapalı giyim tasarımlarında canlı renkleri desenlerle buluşturarak yazın en güzel kapalı kıyafetlerini ortaya çıkardılar. Bu sezon kapalı bayanların giyim renkleri daha sofistike renkler içeren kıyafetler 2018 yazı için tasarlanmıştır. Bu sezon kapalı bayanların sezonu olacak. Bu sezonun kapalı bayanlar için tasarlanan giyimde desenler ve renkler ön planda yani irili ufaklı çiçek desenlerini kıyafetlerin bütün parçalarında görmek mümkün olacak gibi.

 

Cıvıl cıvıl renkler ile çiçek desenlerinin buluşumu kapalı bayanlar için harika olacaktır. Yaz deyince akla canlı renkler gelir. Bu sezonun en çok öne çıkan rengi kapalı giyimde turuncu rengidir. Turuncunun her tonu ile tasarlanmış kapalı kıyafetleri bulmak mümkün. Bir diğer tercih edilen renk ise renk ise mavi. Yani mavinin her tonu kullanılmıştır. Mor rengi ise yine her zamanki gibi en çok tercih edilen bir renktir.

 

Liladan başlayıp morun koyu tonlarına kadar kapalı giyimde kullanılmış. Kapalı abiye kıyafetlerde bu sezon sıkça mor renk ile karşılaşılacak. Bu sezonun en ideal kombine renkleri ise sarı ve lila renklerinin birleşiminden oluşan tasarımlar çok dikkat çekmektedir. Yani bu sezon kapalı giyim modası oldukça sıra dışı tasarımlarla göz doldurmaktadır.

 

 

Bir cevap yazın