2018 Tesettür Modası İçin En Trend Markalar

tesettür modasıSezonlar arası geçişlerde kıyafet modası değişiklikler göstermektedir. Tesettür kıyafetlerinde de böyle bir durum vardır. Sezon aralarında tesettür modası da değişmektedir. Tesettürlü hanımlarda sezona göre renk ve model uyumlarıyla kıyafetlerini kombinlemektedir. Bazı sezonlar elbiseler trend olurken bazı sezonlar da takımlar trend olabilmektedir. Tesettürlü hanımlar da modaya uyum sağlamaya çalışmaktadır. Tüm kadınlar modaya uyum sağlamak amacı ile trend olan renkleri ve modelleri kullanmak istemektedir. Modern ve şık bir görünüm için modaya uymak gerektiğini düşünen kadınlar, modayı yakından takip etmektedir. Tesettürlü kadınlar için 2018’de en trend olan markalar şunlardır:

 

 Rana Zen

 

Renkleri ve modelleri ile kıyafetlere yeni bir soluk getiren Rana Zen markası tesettür modasını çok iyi yansıtan parçalar üretmektedir. Bu marka modern olmasının yanı sıra kullananları tatmin eden parçaları da bünyesinde bulundurmaktadır. Ürünlerin çoğu tesettürlü hanım tarafından beğeni ile karşılanması da bunun bir göstergesi niteliğindedir. Tesettür modasının oluşturma da baş markalar arasında olması Rana Zen’in kalitesini de ortaya koymaktadır. Bu nedenle de

kalitesini kanıtlamış parçalar ortaya çıkarmaktadır.

 

 Al Marah

 

Elbise, tunik, abiye, takım ve etek çeşitleri açısından geniş bir seçenek skalası bulunan Al Marah markası sezonun trend markaları arasında bulunmaktadır. 2018 tesettür modasının vazgeçilmez markalarından olmasının yanı sıra bütçe dostu olması da tüketicileri için sevindirici bir durum olmaktadır. Uygun ve diğer markalara kıyasla daha ucuz olması bunları nitelemektedir. Düğün, kına, mezuniyet, nişan ve sünnet gibi birçok özel günde tercih edilebilecek kıyafetleri koleksiyonunda bulundurmaktadır.

 

 Som Fashion

 

Bir kıyafetin moda olması için belirli markaların o modelde ürünler üretmesi gerekmektedir. Som Fashion’da moda başlatabilecek ürünleri oluşturması ile öne çıkan bir markadır. Tesettür modasının üreticileri arasında yer alan marka özgün ve modern parçalar tasarlamaktadır. Özel günler ve gecelerde vazgeçilmez ürünleri bulunmaktadır.

 

 Pınar Şems

 

Pınar Şems ürünleri de modanın öncü parçaları arasında yerini almaktadır. Tesettür modasında rol model olacak parçaları oluşturan koleksiyonunda, tesettürlü hanımlar için favori olacak ürünler yer almaktadır. Modayı oluşturmak ve kadınların buna yönelmesini sağlamak zor bir olgudur. Bu markada 2018 tesettür modasının trend markalarında biri olmaktadır.