2018 Tesettür Kaban Modelleri

 

tesettür kabanTesettür giyimi benimseyen tesettürlü kadınlar 2018 yılı modasında vücudunuzu sıcacık tutacak birbirinden şık tesettür kaban modelleri bulunmaktadır.

 

 Mevsime Uygun Tesettür Kaban Seçimi Yapılmalıdır

 

Ama tesettürlü kadınların kaban tercihi yapmadan önce dikkat etmeleri gereken birkaç husus bulunmaktadır. Kaban modelleri sadece kış mevsiminde kullanılıyor gibi dursa da aslında kışlık ve mevsimlik kaban olarak ikiye bölünmektedir. Çünkü değişen iklim koşullarından dolayı kış mevsiminin dışında bahar mevsiminde de tesettür kaban modelleri tercih edilmektedir. Bundan dolayı tesettürlü kadınlar kaban alışverişi yapmadan önce tesettür kabanı hangi mevsimde giyeceğine karar vermelidir. Kış mevsiminde kullanılacak ise daha kalın ve kaşe kumaşların yanı sıra yaka kısımları kürk detaylı modeller tercih edilmelidir. Fakat bahar mevsiminde esintili ve hafif soğuk olduğundan dolayı daha ince kumaşlar ve trençkot tarzı modeller tercih edilmelidir.

 

 Birbirinden Şık Tesettür Kaban Modelleri

 

2018 yılı tesettür kaban modasında ilk göze çarpan ve tesettürlü kadınlar tarafından çok beğenilen kapitone desen diye tabir edilen daha çok baklava deseni olarak bilinen modellerdir. Tesettürlü kadınların tercihine göre bu model kabanların bazısı yere kadar uzanmakta bazısı ise diz kapağının hizasında bitmektedir. Çoğunlukla kapüşon ve bel kısmında kemer detayı olan bu tesettür kaban modelleri 2018 yılı tesettür kaban modasında çok rağbet görmektedir. Kapitone desen modellerinin yanı sıra bu sezon trend olan diğer başka bir model ise yakası kruvaze diye tabir edilen ve çoğunlukla siyah ve ya bordo renkte olan kaşe kumaşlı modellerdir. Bu modeller çoğunlukla çalışan tesettürlü kadınların iş yerine giderken kumaş pantolonlar ve topuklu ayakkabılar ile kombin yapıldığı takdirde çok tarz bir duruş sergilemektedir.

 

Diğer bir trend olan tesettür kaban modeli ise deri detay kullanılan modeller olmaktadır. Deri detaylı tesettür kaban modelleri daha çok koyu renklerde gri, haki yeşili ve siyah tonlarında olan kaşe kabanların siyah renkte tasarlanan deri detayları ile üretimi gerçekleşmektedir. Çoğunlukla günlük yaşamda daha fazla tercih edilen bu model spor tarzı seven tesettürlü kadınlar için kot pantolon ve spor ayakkabı ile harika bir uyum sağlamaktadır.