2018 Sonbahar Modasında Tesettür Abiye Trendleri

 

tesettür abiyeSıcak yaz günlerinin ardından sonbaharın serinletici etkisiyle beraber, moda dünyasında da yeni sezon heyecanı hissediliyor. Rengarenk geçen yazın ardından moda dünyasında sonbahar etkileri kıyafetlere de yansımış durumda. Canlı ve renkli vitrinlerin yerini, sonbaharın ruhuna hitap eden renkler ve modellerle donandığını görüyoruz. Peki özel davetlerin ve günlerin vazgeçilmezi olan tesettür abiye kıyafetlerde yeni sezonun trendleri neler olacak?

Sonbahar sezonu tesettür abiye modellerini buradan inceleyerek satın alabilirsiniz: https://www.zariftesettur.com/tesettur-abiye

 – Toprak ve Nude Tonlarının Yükselişi:

 

2018 sonbahar abiye modasında toprak ve nude tonlarının ağırlıklı olarak kullanıldığını görüyoruz. Sonbaharın tüm özelliklerini yansıtan bu renkler, aynı zamanda kış aylarında da popülerliğini sürdürecek gibi görünüyor. Özellikle parlak kumaşlarla hazırlanmış abiye elbiselerde bu renklerden yana seçimler yapmak, şıklığın yanı sıra sezonun en popüler renk trendlerini de yakalamanıza yardımcı olacaktır.

 

 – Volanlı Etekler:

 

Kabarık eteklerin popülerliğinin azalması ile birlikte volan detaylı etekler oldukça trend bir hale geldi. Abiye kıyafetlerde de volanlı etek detaylarının yoğun bir şekilde kullanıldığını görüyoruz. Özellikle uçuşan kumaşlarla hazırlanmış abiye elbiselerdeki volan detayı, hem romantik bir görünüm hem de sezonun en trend görünümünü aynı anda yakalamanızı sağlayacaktır.

 

Volan detayı abiye elbiselerde sadece eteklerde değil, yaka ve kol gibi diğer elbise bölümlerinde de rahatlıkla tercih edilebilir bir detaydır. Görüntünüzü hareketlendirmek ve düz renk seçimlerinde daha gösterişli bir görünüm yaratmak için volan detayına farklı alanlarda yer verebilirsiniz.

 

 – Işıltılar:

 

Abiye elbiselerde yeni sezonda ışıltı detayları, geçtiğimiz sezon kadar yoğun bir şekilde bulunmuyor. Ancak detaylarda ortaya çıkan ufak pırıltılar yeni sezon abiye modasında oldukça popüler. Baştan aşağı ışıltı detaylarını kullanmak yerine, elbise üzerinde kullanılmış ve dikkat çekici ufak ışıltı detaylarını tercih etmek daha doğru bir seçim olacaktır.

 

Elbiseler üzerinde kullanılan diğer taş ve benzeri detaylarda ise özellikle üst beden ve kol kısımlarında bu detayların kullanılmış olmasına dikkat etmek gerekiyor. Elbiselerin alt kısımlarında kullanılan ışıltılar ne yazık ki yeni sezonun trendleri arasında bulunmamakta. Bu nedenle sade anca detayları ile ön plana çıkan abiye seçimleri yapmak, sezon şıklığını elde etmenizi sağlayacak ve trend bir görünümle gecenin en şık kadını olmanıza yardımcı olacaktır.