2018 Sezonunun Göz Alıcı Ferace Modelleri

 

feraceTesettür modasının vazgeçilmez dış giyim ürünlerinden biri olan ferace, 2018 İlkbahar ve Yaz modasında da göz doldurmaya devam ediyor. Zarifliğin ve şıklığın etkileyici tasarımlarla buluştuğu kıyafetler tesettürlü kadınların ilgi odağında oluyor. 2018 tesettür dış giyim modasında ilk dikkati çeken, tesettür feracelerin çok şık modern kesimlerden oluştuğu ve ferace kumaşının detaylar ile hareketlendirildiğidir.

 

 Ferace Modellerinde Dantel Ve Sim Detaylar Fazlasıyla Dikkat Çekiyor

 

2018 sezonunun dikkat çeken modellerinde, düz kalıp modellerinden ziyade daha çok valonlu ve kloş kalıplar kullanılıyor. Ferace modellerinin kol kısımlarında ise dantel ve sim detaylar hemen dikkat çekiyor. 2018 ferace sezonunda fermuar ve işlemelere de çok fazla yer verildi. Sırma ve gümüş ipler ile oluşturulan motifler özellikle tesettür feracelerin yaka kısımlarını ve kol kısımlarını süslüyor. Şıklığın ve modern bir görüntünün göstergesi olan tesettür feraceler, zarifliği ile de bütün kadınları asaletli gösteriyor. Belden oturtmalı ferace modelleri, tesettürlü kadınların hem ince bir görünüm oluşturmasını hem de kumaşın kalitesini gösteriyor. Özel gün ve özel geceler için tasarlanan tesettür feraceler de dantel ve şifon detayların göz alıcı güzelliği ile kadınların beğenisine sunuluyor. Dantel ve şifon modellerinde hareketli kol detayları ve parlak taş gibi aksesuarlar bulunuyor. Eşarplar ile uyum sağlayan birçok ferace modeli bulmak mümkün olmaktadır. 2018 sezonunda kişisel zevklere uygun ferace modelleri mutlaka bulunuyor.

 

 Ferace Modellerinde Daha Çok İki Renk Seçeneği İle Tasarlanmıştır

 

2018 sezonunun en gözde tesettür ferace modellerinde siyah renginin zarifliği değişik materyaller ile hareketlendirilmiş ve iki renk seçeneği ile tasarlanmıştır. Siyah renginin dışında tesettürlü kadınlar için sunulan zengin renk seçeneklerini ferace modellerinde bulmak mümkün. Özellikle iki renk ile tasarlanan modellerde, bordo ve siyah, pembe ve siyah, kırmızı ve beyaz, krem ve kahve kumaşlar daha çok kullanıldı. Ferace modellerinde düz renk seven tesettürlü kadınlar içinse bordo, haki, parlement mavisi, krem gibi tek renk kullanıldı. Boyuna dik çizgiler ile üretilen feraceler ise tesettürlü kadınları olduğundan daha uzun gösteriyor. Tesettür feracelerin kumaşına, modeline ve detaylara göre fiyatları değişiklik göstermektedir.