2018 Sezonunda Tulum Modellerinde Hangi Modeller Yer Alacak?

 

Nilüfer Kamacıoğlu Yeşil  Etek Bluz TakımTulum kıyafetler geçmişten günümüze gelen ve moda olarak vintage de diyebileceğimiz bir modeldir. Giyim rahat, şık ve zarif duran tulum modelleri bayanların özel davet ve organizasyonlar için tercih ettikleri kıyafetler arasında yer almaktadır. Bayanlar, spor ve rahat kesimli tulum modellerini de gündelik yaşamda rahat bir şekilde kullanabilmektedirler.

 

2018 sezonunda tesettür giyimi tercih ede bayanların gardıroplarında yer alabilecek modelleri neler, www.zariftesettur.com sitesine bir göz atarak fikir sahibi olabilirler.

 

Gündelik Yaşamda Hangi Tulum Modelleri Tercih Edilebilir?

 

Gündelik yaşamda diğer bir deyişle sokak modasında giyilebilecek birçok tulum alternatifi yer almaktadır. Sezona damga vuran renklerde tulum modellerini, markaların kreasyonlarında bulabilmeniz mümkündür.

 

Pantolonu Pileli Tesettür Tulum Modeli: Bu tulum modelinde pantolon kısmı pile detaylı ve geniş paçalı olarak tasarlanmıştır. Tulum modelinin üst kısmı ise gömlek olarak tasarlanmıştır. Piennar moda markasında yer alan tesettür tulum modelini, gündelik yaşamda maskulen ayakkabılarla hem de topuklu ayakkabılarla giyerek şık bir görüntü oluşturabilirsiniz.

 

Şifon Kumaşlar Gündelik Yaşamda Kullanılabilir mi?

Günümüzde artık moda sektöründe şifon kumaş, her kıyafette kullanılabilmektedir. Eskiden sadece özel günlerde, düğün, nişan organizasyonlarında kullanılan şifon kumaşlar, günümüzde ufak detaylarla kıyafetlere zariflik katmaktadır.

 

Şifon Kumaşlı Tulum: Sümay moda markasının kreasyonunda yer alan şifon detaylı tulum modeli zarif ve şık bir görüntü sunmaktadır. Bu tulum modeli iki ayrı parçadan tasarlanmış olup, tulumun dış kısmı şifon kumaştan üretilmiştir. Siyah, mavi, yeşil ve ekru tonlarda bulabileceğiniz tulum modelleri, şifonun zarafetini yansıtmaktadır. www.zariftesettur.com sitesinde yer alan bu tulum modelini incelemenizi tavsiye ederiz.

 

Çizgili Kumaş Modası 2018 Sezonunda Yer Alacak mı?

 

Çizgili kumaşlar, uzun süredir moda olan kumaş seçenekleri arasındadır. Aslında çizgili tasarımlara da retro ürünler diyebiliriz, çünkü bundan 20 yıl önce de çizgili kumaşlar modada yer almaktadır.

 

Çizgili Tulum Modeli             Piennar moda markasında bulabileceğiniz çizgili tulum modelleri, bu sezona damga vuracak spor şık tasarımlar arasında yer almaktadır. Renk seçenekleri arasında gri ve ekru çizgili tulum modellerini bulabilirsiniz. Çizgili tulum modelini, spor ayakkabıyla, topuklu ve dolgu topuk ayakkabılarla kombinleyebilirsiniz. Piennar markasının çizgili tulum modelini www.zariftesettur.com sitesinde bulabilmeniz mümkündür.