2018 İçin Tesettür Tunik Modelleri Nasıl Tercih Edilmeli

 

tunik        Tunik her zaman için kombini kolay tek parça bir giysi olmaktadır. Tek bir pantolon veya taytlar ile bile kolayca şıklık sağlanarak günü geçirmek mümkün olur. Bu sene tesettür tunik bayanlarda biraz daha sıra dışı tasarımlara yer verdi. Pardösü havası ile tasarlanan tunikler oldukça sevilerek modaya yerleşti.

 

Ayrıca gömlek tuniklerde yaz sezonunda ve bahar mevsiminde sıklıkla vitrinlerde göz doldurdu. Bayanlar için tercih edilebilecek ve kolay kombin sağlayan en uygun tunik modelleri pardösü uzunluğu olan ya da gömlek duruşuna sahip yine diz kapağına kadar inen modeller olmaktadır. Bunların ayrıcalıklı olarak başörtü ile kombinlenmesi ve kendinden kemerli olmaları da kombinlemeyi kolaylaştırarak şıklık kazanmaya daha çok imkan tanıyor.

 

 Tesettür Tunikte Mode Renkler

 

Daha çok sadeliğin yerini bu sene hareketli kumaşlar ve renkler aldı. Göz dolduran tunikler arasında gömlek edası ile kareli modeller ve kot rengine sahip şık gömlek tunikler yerini alıyor. Ayrıca koyu renk tercihi olan bayanlar için vizon renkleri ile tasarlanan kemer detaylı yine diz altında pardösü havası veren tunikler de çok moda olmaktadır. Tunik renk olarak hareketli ise sade bir tayt pantolon ile kolayca günü kurtarmak mümkün olur. Rengi sade olan tunik tercihi yapan bayanlar diledikleri gibi kemer ya da uzun kolyelerle tuniğe farklı bir hava yaratabilirler.

 

 Tesettür Tunik Kombinleme

 

Tuniğin tek parça olması kombinleme işini kolaylaştırırken, bunu yapan bayanlar daha çok mevsime göre hareket ederler. Yaz mevsimi için gömlek tunik ya da hareketli renkte bir tunik seçimi yapan bayanlar beyaz pantolon şıklığı yarışına katılabilirler. Tunikler bu sene tesettür de en çok beyaz pantolonlar ile kombinlenerek yaz mevsimine hızlı bir giriş yaptı. Ayrıca kış mevsiminde de aynı şıklığı siyah pantolon ya da taytlar ile sağlamak mümkün olmaktadır.

 

Burada ise gerekli şıklığı kısaca çizme ve botlarla tamamlamak yeterli olur. Pardösü ile tunik kış mevsiminde bütünleştirilebilir. Hiç bir hareketi olmayan tunik modellerinde bayanlar bel kemeri ya da göğüs altına kadar inen tunik kolyeleri ile şıklık kazanabilirler. Burada en çok dikkati yine tunik ile bütünleşen başörtü rengine vermek te bir seçenek olmaktadır.