2018 İçin Tesettür Kombin Nasıl Olmalıdır?

tesettür kombinKolay fakat biraz daha dikkat gerektiren tesettür kombin yaparken en önemli ve ilk ayrıntı başörtü bütünlüğünden geçer. Kombini yapılacak parçanın rengi, deseni veya mevsimsel durumu kombinin diğer parçalarını belirler. Başörtü ile takım sağlamak kombinleme için bir bütünlük sağlar. Ancak bu ikili ve takım halinde ki tesettür giyimlerde tercih edilir. Eğer kombinleme yapılacak parça ikili değilse kadının kullanacağı başörtü rengi birebir aynı olmasa da olur. Renk olarak açıklı ve koyulu tonlarda takım yapılabilir. Elbise ya da pardesüler kış mevsiminde çizmelerle kombinlenebilir. Pardesü şıklığı da kış mevsimi için bir kombin seçeneği oluştururken, yaz ayları yerini beyaz pantolon ve tuniklere bırakmıştır.

 

 Tesettür Kombin Tuniklerde Nasıl Yapılır?

 

Kombinleme için tunik, tercihi hem kolay hemde oldukça şıklık elde etmeye imkan sağlayacak bir parça olmaktadır. Bu sayede hızlıca çarpıcı veya günü şıklıkla tamamlayacak parçalar bir araya getirilir. Tuniklerde kemer detayı kombinleme işinde bir ayrıntı tercihi oluşturur. Babetler her mevsim tercih edilerek kolayca kombin tamamlanır. Sonbahar için babet tercihi yapmak bir seçenek olur. Ancak kış mevsiminde yarım çizmeler ile tunikler büyük şıklık sağlar. Aynı şekilde botlar ile yada bu çizmeler ile pardesü kombinlenir. Tunik yaz mevsiminde ve rengarenk tonlarda ise beyaz kombinleme için kaçınılmaz bir tercih olurken, modaya da uygun bir tercih yapmaya olanak sağlar. Bu sene beyaz pantolonlar ile birçok şık ve değişik tasarımda tunik kombinleme yapılmaktadır.

 

 Tesettür Kombinde Abiye Seçimi

 

Abiyeler için bu sene kombinleme yapmak bayanları çok yormayacaktır. Çünkü tesettür abiye için bu senenin tasarımları kombinlemeye elverişli değişik parçalardan oluşmuştur. Güpür ve inci modası ile oldukça şık abiye kombinleme yapmak mümkün olur. Burada ki ayrıntı da abiye modelinin güpür ya da inci detaylı olması ile belirlenir. Güpür detaylı abiyeleri kombinlerken daha parlak ve göz alıcı aksesuarlar tercih edilebilir. Ancak inci detayı için bazen kombinleme geri planda kalarak tüm dikkat tek başına abiye üzerine tercih edilecektir. Abiyenin altında seçilecek ayakkabılar da güpürler modellerde daha parlak ve taşlı olabilirken, incili abiyelerde düz parlak ve sade tonlar tercih edilmelidir.