2018 İçin Tercih Edilebilecek Tesettür Tunik Markaları

tesettür tunikSon yıllarda tesettürlü hanımların rahatlıkla kullanabileceği kıyafetler artmıştır. Renkler, modeller ve desenlerin çeşitlilik göstermesi, hanımların seçim yaparken geniş bir yelpazeden yararlandığını göstermektedir. Tesettür tunik modelleri sağladıkları rahatlık ile çok fazla tercih edilen tesettür kıyafetler arasına girmiştir. Tunikler, diğer tesettür kıyafetlere nazaran büyük bir rahatlık sağlamaktadır.

 

Giy çık olmaları hanımların hazırlanma sürelerini kısaltarak pratik hale getirmektedir. Bu durum da birçok kadının bu ürünlere yönelmesine yol açmaktadır. Tesettür giyim sektörünün gelişmesi ile alıcılarının da artması bir olmuştur. Alıcılar çeşitli tunik modellerini renk seçenekleri ile görmeyi talep etmektedir.

 

Birçok markada buna riayet ederek tüketicilerine farklı seçenekler sunmaktadır. İstenilen kumaşlarda ürünler bulunmaktadır. Aynı zamanda fiyat aralığının geniş olması da her bütçeye uygun tunik çeşidini gözler önüne sermektedir. Tunik markalarının birkaç tanesi şu şekildedir:

 

Al Marah

 

Çeşitli boyutları ve renkleri ile alıcılarının önüne çıkan Al Marah markasına ait tunikler; klasik bir görünüm vermektedir. Spor ayakkabı ile giyildiğinde spor bir görünüm elde etmek de olasıdır. Gün boyunca koşuşturma içerisinde olan ev hanımlarına büyük bir konfor vaat eden bu tunikler, aynı zamanda şık olmak isteyenler için de uygun niteliktedir.

 

Gamze Özkul

 

Daha çok detay isteyen hanımların tercihi olan Gamze Özkul tunikleri, özel davetlerde de kullanılabilmektedir. Önü kısa arkası uzun modelleri ve kol detaylı modelleri ile tesettür giyime yeni soluk getiren bir markadır. Gamze Özkul tunikleri modern bir görünüm elde etmek isteyen hanımların tercihi olabilmektedir.

 

Selma Sarı

 

Desenlerinin özgün olmasının yanı sıra renk seçenekleri de çok çeşitli olan Selma Sarı markası, fiyat olarak uygun ürünleri olan bir markadır. Diğer markalara göre daha uygun ürünler üretmektedir. Kumaş kalitesinden ödün vermemektedir. Model ve desen çeşitliliği bulunan marka tüketicilerine geniş imkanlar sunmaktadır.

 

Nurkombin

 

Nurkombin tunikleri hem uygun hem de şık bir görünüm vermektedir. Bütçesi kısıtlı olan hanımların yöneldiği tunikler, kaliteli kumaşlardan oluşmaktadır. Genç hanımlara hitap eden modellerin bulunduğu marka her kesime göre ürünler çıkarmaktadır. Tunikler hem rahat bir kullanımı hem de modaya uygun olabilmeyi amaçlamaktadır. Bu yönleri ile çok kullanışlıdır.