2018 İçin Tercih Edilebilecek Tesettür Abiye Modelleri

tesettür abiyeAbiye seçenekleri olarak 2018 yılı içinde fiziki yapıya uygun çok sayıda tesettür abiye modeli seçenekleri yer alıyor. Bu modelleri kombinlemek hem kolay hem de avantajlı bir şıklık sağlıyor. Fiziki yapıya uygun olarak moda olan kahve tonları daha kilolu bayanlar için tercih edilebilir. Kiloyu kamuflaj etmek ve aşırı göz yormamak adına inci yada taşlı detaylar yerine gipür detayları tercih edilmelidir.

 

Fiziki yapıya aşırı narin ve zayıf bayanlar daha gösterişli bol taşlı ya da incili seçenekleri tercih edebilirler. İnci ve gipür bu senenin en moda tasarımları arasında abiyeler üzerinde yerini aldı. 2018 yılı için bu abiyeler sevilerek herkes tarafından tercih edildi.

 

 Tesettür Abiyede Moda Renkler Hangileridir?

 

Bu sene rengarenk bir abiye modası var. Tabi ki siyah rengi her zaman ki yerini korumakta oluyor. Ancak moda renklerin arasında hakimiyet kuran vizon rengi siyah tercih eden bayanlar için de bir seçenek oluyor. Siyah gibi yine kahve tonları ile bayanlar şıklık ve vücuda kamuflaj sağlayan abiyeler giyme imkanına sahip oluyor.

 

Moda renkler olarak yeşil ve fuşya tonları 2018 senesi içinde çok hakim bir yer oluşturdu. Bu renklerin üzerine birçok inci ve gipür detayı da yerleşince tasarımlar göz kamaştırdı. İnci detaylı tercih yapacak olan bayanlar daha canlı renkler seçerken, gipür daha ağır tonlarda ve sadeliği ile tasarlanarak şıklık sağlanıyor.

 

 Tesettür Abiyede Kombin Nasıl Yapılır?

 

Tesettür için kombinin en önemli parçasını başörtü oluşturur. Ancak abiyelerde durum daha farklı olarak başörtü ile elbise arasında bütünlük oluşturuluyor. Bu nedenle kombin yaparken bayanlar başörtü kombini stresine girmiyorlar. Genelde açıklı koyulu, incili ya da gipürlü olarak abiyenin modeli ile takım başörtüsü ikili halde tasarlanıyor. Kombin için geriye kalacak ana parçaları gece çantaları ve ayakkabıları oluşturmaktadır.

 

Burada ki detay ise incili abiyeler de parlak ve yine küçük inci detaylı çanta ayakkabı kombini seçmek olmaktadır. Gipürlü detaya sahip abiyelerde bayanlar seçimlerini daha özgür ve isteğe göre daha canlı modellerde kullanarak sadeliği biraz hareketlendirme şansına sahip olmaktadırlar. Böylece gipür ile taşın şık bir kombini oluşturmak ta mümkün oluyor.