2018 İçin Tercih Edilebilecek Tesettür Abiye Markaları

tesettürAbiyeler; düğün, kına, mezuniyet ve nişan gibi organizasyonlar da en fazla tercih edilen kıyafetler arasındadır. Gösterişli olanların yanı sıra sade olan abiyeler de mevcuttur. 2018 yılında en tercih edilen tesettür abiye markaları şunlardır:

 

Eda Ertunç

 

Sade ve şık olmak isteyen muhafazakar hanımların yönelebileceği Eda Ertunç abiyeleri, fiyatları ile de almak isteyenlerin yüzünü güldürmektedir. Sade ve şık olması yanında hem de nispeten ucuz olması daha fazla tercih edilebileceğinin de bir işaretidir.

 

An-Nahar

 

Kolları ve etek kısmı detaylı olan An-Nahar abiyelerin, kır düğünleri için ideal olduğu görülmektedir. Açelya Abiye modelinin renk seçeneklerinin de bulunması alıcılarına büyük bir kolaylık sağlamaktadır. Daha farklı modelleri de bulunan An-Nahar abiyeleri her bütçeye de uygundur.

 

Piennar

 

Özel davetlerde tüm gözlerin kendisine çevrilmesini isteyen hanımların Piennar abiyeleri beğeneceği öngörülmektedir. İşlemeleri ve boncukları ile ışıltı yüklü olan abiyeler, şifon dokusu ile de hafif bir yapıdadır.

 

Gamze Özkul

 

Özgün tasarımları ile Gamze Özkul abiyeleri tesettürlü hanımların davetlerde farklı olmasına olanak sağlamaktadır. 2018 yılındaki koleksiyonları ile de bunu gösteren abiyeler; düğün, abiye, kına gibi yerlerde kadınlara bir özgünlük de verecektir.

 

Ahunisa

 

Ahunisa markasının abiyeleri renk aralığının genişliği nedeniyle alıcılarına kolaylık sağlamaktadır. Farklı desenlerde ve şekillerde modelleri bulunan Ahunisa abiyeleri tasarımlarıyla göz doldurmaktadır. Işıltılı modeller ile daha dikkat çekilmek istenen davetler de göz önünde durulabilir. Düz ve sessiz modeller ile de iddiasız davetlere katılım gösterilebilir.

 

Pınar Şems

 

Pınar Şems markasına ait abiyeler 2018 yılında yeni modelleri ile çeşitlilik göstermiştir. Şıklığın ve zerafetin adresi olan Pınar Şems markası her bütçeye uygun modelleri ile tüketicilerine göz kırpmaktadır. Gösterişin ve sadeliğin bir arada bulunduğu bu abiyeler düğünü ve nişanı olanlar için büyük kolaylık sağlamıştır.

 

Sümeyra Aksu

 

Bir abiye markası olan Sümeyra Aksu abiyeleri, tarzı ile 2018’e adını yazdırmıştır. Leydi Kadife Abiye ve Güneş Abiye renk seçenekleri ile bu sene tercih edilecekler arasındadır. Çeşitli bütçelere birçok abiyesi ile hitap eden Sümeyra Aksu abiyeleri; özel günler ve gecelerde tesettürlü hanımların dolaplarında yer bulacaktır.