2017 Tesettür Giyim Modelleri Zarif’te

2017 Yılı Tesettür modası yılı olacağı sektöre giren tasarım ve tasarımcılardan açık bir şekilde anlaşılıyor.

2016 Yılına göre daha eşsiz tasarımlar ile girdiğimiz 2017 yılında tesettür giyim tasarımcıları artık tesettürlü bayanların tam olarak ne istediklerini anladılar diyebiliriz, Daha önceki yıllarda yapılan en büyük hata açık giyim ürünlerinin tesettür giyim modellerine çevrilmesi idi, Çok aşırıya kaçan ve çok fazla tepki alan bu strateji yeni yılda daha muhafazakar daha modern daha kaliteli olarak üretilmektedir.

 

Firmamızın en büyük prensiplerinden biri olan kumaş kalitesi detayı ile kesinlikle iç gösteren veya ışık geçirip’te gösterme tehlikesi olan ürünler stoklarımızda yer almıyor.

Yeni sezonda tesettür giyim modelleri moda’nın dışında Modernliğin tam ortasında yer alıyor.

Bu senenin gözde muhafazakar tesettür giyim tasarımcıları arasında ön planda gelen , seda tiryaki ve sümay moda ürünleri sezona ilk ayak basan tasarımcılardan oldu.

 

Kişiye özel tesettür giyim üretimi, gibi 36 ile 54 beden’e kadar üretim yapan sümay moda, Modellerinde sadece belirli bir kitle için değil kitlesini ve hedeflerini yükselterek büyük beden modellerde üretmektedir.

Ünlü modacının tasarımları en çok büyük beden’de tercih edilsede ufak beden’li hanımlarında tercih sebebidir.

 

Yılların büyük beden tasarımcısı Nesrin Emniyetli, Sadece büyük beden üzerine özel tasarım tesetür giyim modelleri üretmektedir.

Nesrin emniyetli tasarımları dünyanın her yerinden büyük ilgi görmektedir türkiye almanya ve fransa gibi başlıca ülkelerde firmamız bünyesinde hizmet veren nesrin emniyetli ürünleri ağırlık olarak tercih edilmektedir.

 

2017 yılında Tesettür giyim tasarımları çok daha kaliteli çok daha modern olacaktır.

Som fashion, AN-NAHAR gibi başlıca büyük tasarımcıların tasarım ürünleri bünyemizde satışa sunulmuştur.

yeni tesettür elbise ve tesettür abiye modellerinin yanı sıra, tunik ,kaban ,gömlek, dış giyim ürünleride bünyemizde sezon sezon güncellenmektedir.

Yeni sezon tesettür giyim modelleri için https://www.zariftesettur.com/tesettur-giyim adresini ziyaret edebilirsiniz..

 

Bir cevap yazın