Farklı Tarz Farklı Tesettür Elbise

Sıla Salopet Elbise Kiremit - PiennarTesettür giyim gençler ve yaşlılar olmak üzere başlı başına bir moda akımıdır. Birbirinden şık tesettür giyim kombinleri farklı pek çok vitrini süslemektedir. Etek, pantolon, elbise, tunik, eşarp, şal, kaban, ferace gibi parçalara ait pek çok ürün çeşidi bulunmaktadır. Bu giyim tarzında en çok kullanılan ve her kıyafetle kombin yapılan parça elbiselerdir. Tesettür giyimde orta yaşlı ve yaşlı grup dışında genç kesim için de düşünülmüş pek çok model bulunmaktadır. Genç tesettür elbise modelleri genç kızlara çok yakışmaktadır.

 

Hem konforlu hem de kullanışlı olan tesettür elbise modelleri gün boyunca rahatlıkla hareket edebilmenin keyfini tesettürlü bayanlara yaşatmaktadır. Artık bu tasarımlar günümüzde çok daha geniş bir seçenek yelpazesine sahiptir. Akla gelebilecek tüm giyim stillerine uygun bir tesettür elbise modeli bulmak mümkündür. Bununla birlikte kişi kendi stilini yansıtmak istediğinde de tek yapması gereken en yeni modeller içinden doğru bir tercih yapmak ve şık aksesuarlar ile bu elbise modelini buluşturmak olmaktadır.

 

 Tesettür Elbise Trendleri Yenilenmiştir

 

Yeni model elbise modelleri bazı değişiklikleri de beraberinde getirmiştir. Örneğin tesettür elbise modelleri günümüzde asimetrik kesimlerle buluşmuştur. Elbisenin yaka kısmı ya da etek ucu kısmı hatta kolları bile asimetrik kesim trendi ile bir araya gelerek bambaşka, farklı bir görünüme bürünmüştür. Özellikle modern giyim tarzını tarz edinen bayanların asimetrik kesim trendine daha sıcak baktığı görülebilir.

 

 İşlemeli ve Nakışlı Elbiseler

 

Günlük kullanım için dizayn edilen elbise modellerinde işlemeler ile nakışlar ön plana çıkmaktadır. Bu tasarımların işleme detayları ve nakışları ile bir hayli zarif bir görüntü kazandığı aşikardır. Otantik aksesuarlar etnik giyim tarzı ile bütünleşen işlemelere, nakışlara eşlik ettiğinde şahane kombinler ortaya çıkabilmektedir.

 

 Kemerlere Yer Verilmelidir

 

Kemerler, kuşaklar çekmecelerden çıkarılmalıdır. Kemer ya da kuşak kullanımı da yükselen trendler arasındadır. Bel hatlarına vurgu yapan tesettür elbiseler ile kemer ile kuşaklar daha zarif ve daha etkileyici bir duruş sergilemektedir. Bu şık tasarımlara ilaveten üste yelek ya da pelerin gibi aksesuarlar da eşlik edebilir. Bu sayede kışın ya da sonbaharda hava koşullarına uygun bir elbiseye dönüşmesi sağlanabilir.

 

 

Bir cevap yazın