Farklı Tunik Modelleri Nelerdir?

 

Fahrunnisa - Beril Tunik - VizonHer kadının dolabında bulunması gereken renklerden siyah, tunikte de göz dolduruyor. Siyah bir tunik alındığında her çeşit renklerle birlikte kullanılabilmekte olduğu için, bir tunikten birçok kombin çıkabilmektedir.

 

Önü boydan düğmeli siyah bir tuniği, kot pantolon, pembe şalla kullanabilirken; gidilecek yere göre pembe renk spor ayakkabı ya da pembe renk babet, topuklu ayakkabı giyilebilmektedir. Lila renginde, boyun kısmı detaylı tuniği günlük şıklığınızda severek kullanabilirsiniz. Lila tuniği beyaz pantolon ve siyah şallar eşliğinde kombinleyerek giyebilmektesiniz. Tesettür tunik seçenekleri, renkleri, farklılıkları ile her kadının beğeni almasına imkan veriyor. Zevklerin farklı oluşu nedeniyle renk tonlarından istenilen renklerin satın alınması sağlanmış oluyor.

 

 Tunik Seçenekleri

 

Bebe mavisi düz model, alt kısmı ise dantelli tuniği, beyaz – lacivert renkleri ile kombinlemek uygun olacaktır. Tunik altına beyaz pantolon, beyaz spor ayakkabı ve lacivert şal rengi bütünlüğü koruyacaktır. Bebe mavisi tunik modelinin; çağla, lila, mavi, mürdüm ve pudra renklerinin de mevcut olması sayesinde, her tesettürlü kadının renk zevkine hitap yakalanmış oluyor. Pek çok beden aralığının bulunması, kadınların her birinin özel hissetmesini sağlıyor. İpek süet kumaştan tasarlanan, boncuklu, turuncu ve tan rengindeki uzun boy tuniği özel günlerde ve topuklu ayakkabılar eşliğinde kullanabilirsiniz.

 

 Yaz Mevsiminin Rahat Tunikleri

 

Yaz mevsimi, sıcacık etkisi ile her insanı büyülemekte. Bunun yanı sıra güneşin etkisi fazla olduğunda bunalma da yaşanabilmekte. Önlem olarak tiril tiril ve rahat tunikler tasarlanarak, sıcak havada rahatlamış hissetmeniz sağlanıyor. Lacivert, önden düğmeli, belden kuşaklı tunik ile rahat bir yaz mevsimi geçireceksiniz. Taş renginde, kol ucu detaylı, önden yarım düğmeli model bir tuniğin kullanımı, aynı renk tonlarında şal ve pantolonlarla takım olarak kullanılabilmektedir.

 

Gül kurusu rengini arzu edenler için, gül kurusunu tuniklerinizde görerek bir daha bu renge beğeniniz artabilecek. Tunik altında siyah pantolon ile gül kurusu – siyah rengin birleşimden oluşan eşarp ya da desenli şallar kullanılarak şıklık yakalanabilmekte. Ara boy somon bir tuniği, beyaz bol pantolonlar ile kullanabilirken, somonun bir tık koyusu eşarp şal ikilisini kullanabilirsiniz.

 

Bir cevap yazın