Tesettür Kombinlerde Renk Uyumu

tesettür kombinRenk uyumları birçok nedenlere göre değişiklik gösterebilir. Mevsim şartları, kişisel tarzlar gibi sebeplerden dolayı yapılan renk seçimleri değişlik göstermektedir. Tesettürlü kadınların tercih ettiği renk seçenekleri karşı tarafa birçok şey hakkında bilgi vermektedir. Tesettür kombinlerde renk seçimlerini doğru bir şekilde oluşturabilmek için renkleri çok iyi bir şekilde tanımak gerekir.

 

Bu nedenle yapılan tesettür kombinler çok daha kolay olacak ve daha az zaman harcanacaktır. Tesettür kombin yapmadan önce kadınlar her şeyden önce sıcak renkleri, soğuk renkleri ve nötr renkleri iyi bilmelidir. Sıcak renkler genel olarak çok daha gösterişlidir. Canlı ve şık bir görünüm için sıcak renkler tercih edilebilir. Mavi, yeşil ve mor gibi soğuk renkler ise kadınlara çok fazla huzur veren renklerdir. Renkleri tanıdıktan sonra tesettür kombinler içerisinde renk uyumlarına bakmak gerekir. Kadınlar moda dergilerinde yer alan birçok tesettür kombine bakarak hangi renklerin hangi renkler ile uyumlu oldukları hakkında fikir sahibi olabilirler.

Tüm tesettür takım ve kombinler için lütfen tıklayınız: https://www.zariftesettur.com/takimlar

 Yüzünüzü Daha Canlı Ve Aydınlık Gösterecek Şal Renklerini Tercih Edin

 

Ten renklerine göre seçim yapmak ve sınırlama getirmek her zaman için doğru değildir. Kadınların kendilerine en uyumlu renkleri fark edebilmeleri çok da zor değildir. Tesettürlü kadınlar hangi renk tonları içerisinde kendini şık ve rahat hissediyorsa o renkleri tercih etmelidir. Yüz kısmınızı aydınlatan renk tonları sizin renklerinizdir. Tercih ettiğiniz tesettür giyim parçaları size hangi yönlerde aydınlık verdiklerine dikkat edin. Genellikle şalların renk seçimleri konusunda daha çok bilgi edinin. Tesettür kombin içerisinde yüzünüzü daha canlı ve aydınlık gösterecek şal renklerini tercih edin.

 

 Aksesuarlarda Renk Uyumunun Önemi

 

Tesettür kombinlerde tercih edilen aksesuar seçimlerinde ölçü her zaman önemlidir. Aksesuarlar çoğu zaman kıyafet kombinerinin önüne geçebilmektir. Aksesuarların büyüklüğü renkler kadar önemlidir. Tesettür kombinlerinizi koyu renklerden yana tercih ettiyseniz eğer, canlı renklere sahip yüzük tesettür kombininizle harika bir uyum sağlayacaktır. Sade tasarımları içeren kıyafet tercihlerinde daha büyük aksesuarlar şık bir tesettür kombin oluşturmanıza sebep olacaktır. Altın rengi gibi renklerde çok fazla dikkat çekmektedir. Bu sebeple canlı renkler ile aynı kombin içerisinde bir arada kullanılmamalıdır.