Tesettür Abiye Dünyasında Şıklık Yarışı

tesettür abiyeŞıklığın ve zarafetin göstergesi olan tesettür abiye modelleri özel günlerin en özel parçalarından biridir. Genellikle düğün, nişan, kına gibi organizasyonlarda sıklıkla tercih edilen abiyeler, ince ve yaratıcı detaylar ile dikkatleri çekiyor. Moda tasarım dünyasında abiye modelleri üzerinde özgün tasarımlar oluşturulmaya devam ediyor. Zarif Tesettür dünyası abiye modelleri kategorisinde stilinden ödün vermeyen kadınlar için kaliteli seçimler sunmaktadır. En kaliteli kumaşlar ve en özgün detaylar ile karşılaşmak ise mümkündür. Zevkinize hitap eden model ile gecenin göz kamaştıran güzelliğini ve şıklığını yakalayabilirsiniz. Özellikle genç kesim tarafından tercih edilen abiye modelleri yenilenirken eski modeller tamamen kaldırılmaya başladı. Yepyeni ve canlı modellerde bu sezon ise pastel renkler modaya dahil olmaya başladı.

Tüm tesettür abiye modellerimiz için: https://www.zariftesettur.com/tesettur-abiye

 Yeni Model Abiye Şıklığı

 

Gençler tarafından sıklıkla tercih edilen abiye modelleri her geçen gün kendini yenilemeye devam ediyor. Bu noktada dikkat çeken unsur güpür detay ve dantel dökümler olmuştur. Ayrıca koyu renkler artık eskisi kadar rağbet görmemektedir. Renkler konusunda yeteri kadar seçenek mevcuttur. Özellikle pastel renklerin ve pudra tonlarının ön plana çıktığı abiye modellerinde bu sezon daha çok ince kumaşlar tercih edilmeye başladı. Özellikle yerlere kadar dökülen şifon detay, modele özgün bir şıklık katmaktadır. İnce şifon kumaşların gösterişli güzelliği ve zarif duruşu ise vitrinlerde göz kamaştırmaya uzun süre devam edecek gibi görünüyor.

 

 İnce Desenler ve Zarif Aksesuarlar

 

Yeni moda abiye modellerinde kabartma gibi ayrıntılar kendini geride bırakırken parçalar üstüne yeni aksesuarlar de ekleniyor. Bazı modellerde çiçek aksesuarı etkili bir şıklık sağlarken bazılarında ise kemerler ön plana çıkıyor. Ancak elbiselerdeki kabartmaların kaldırılıp yerine daha sade kumaşların tercih edilmesi bir aksesuarı da zorunlu kılmış durumdadır. Abiyenin sade olması ise aksesuara zarif bir şıklık katarak onu ön plana çıkarıyor. Ayrıca yeni modellerde çokça ince çizgi desenler ve parlak renkler tercih edilmeye başladı. Özellikle abiyenin sadece bir bölümünde tercih edilen inci detay ya da pul desen oldukça dikkat çekici bir güzellik sunuyor. Zarafetin ve şıklığın gözdesi olan abiye modelleri ile özel günlerinizde mutluluğunuza mutluluk katan Zarif Tesettür, sadece bir tık uzağınızdadır.