En Çok Tercih Edilen Tesettür Abiye Modelleri Nelerdir?

tesettür abiyeHer kadının elbise dolabında olması gereken kıyafetlerden ve en çok ihtiyaç duyulanlardan biridir abiye elbiseler. Düğün, nişan, özel ve davet gibi organizasyonlarda bayanlar her zaman zarif ve şık olmak istemektedir. Bu nedenle hanımlar, her sezon moda olan tesettür abiye elbise için renklerine ve modellerine göre alışverişlerine çoktan başladılar bile.

 

Tesettür giyimini benimseyen kadınlar için moda tasarımcıları, hayallerini elbiseye dönüştürmeye devam etmektedirler. Bu abiye elbiselerden ise bazıları yeni sezonda adından sıkça bahsettireceğe benziyor.

 

 Volan Kollu Ve Payetli Tesettür Abiye Modelleri

 

Kadınların vazgeçilmezleri arasında olan modellerden biridir şifon kumaştan yapılan abiyeler. Bu kumaşın elbiselere verdiği kattığı dökümlü hareket, şık ve zarif bir görüntü oluşturur. Son 3 yıldır oldukça trend olan volan kollu tesettür abiye modellerini insanların üzerinde görmekteyiz. Volan kollar abiyelere şıklık ve etnik bir hava katmakta ve markaların kreasyonlarında her renkte ve zevke hitap edecek şekilde yer almaktadırlar.

 

Payet ise oldukça uzun yıllardan bu yine abiye elbiselerde kullanılan bir detay olarak insanların karşına çıkmakta. Genellikle altın renginde kullanılan payet işlemeler altın renginin hemen hemen tüm kumaşlarla uyum sağlaması nedeni ile gösterişli bir tasarıma dönüşmüştür. Tesettür abiye elbiselerde kolların etek uçlarının ve göğüs kısımlarının payet işlemelerle donatılması güzel bir görüntü yakalanmasına olanak sağlamıştır. Her ne kadar değişmez rengi siyah olsa da farklı renklerde de bu şekilde hazırlanmış ve en çok tercih edilen abiye modellerinden biri olan payetli modeller kolayca her yerde bulunabilir durumdadır.

 

 Balık Tesettür Abiye Modelleri

 

En çok tercih edilen tesettür abiye elbise modellerinden biri olan balık abiye model elbiseler krep şifon kumaştan üretilir. Bu elbisenin yaka ve göğüs kısmında vatka gibi duran detayların yer alması ve bel kısmında şifon etek ayrıntısının olması elbiselere ayrı zarafet ve şıklık katmıştır. Bu balık abiye elbise modeli ile tüm özel davetlere katılıp zarifliğin temsilcisi olmak mümkündür. Her yaşta ve zevkte kadına hitap edebilecek derecede geniş model yelpazesine sahip balık abiye modeller yeni sezonun güzel tasarımlarıyla yine tesettür giyimi benimsemiş kadınların vazgeçilmezi olacak gibi duruyor.