Yeni Sezon En Çok Tercih Edilen Tunik Modelleri

 

tesettür tunikTunik, genç yaşlı, farklı kültür ve kesimlerden pek çok bayanın gerek günlük hayatta gerekse özel günlerde en çok tercih ettiği kıyafetlerin başında gelmektedir. Bunun pek çok sebebi vardır. Öncelik ile tesettür tunik rahattır. Giyen kişi içinde rahat hareket eder ve özgür kalır. İkinci olarak pratik bir kıyafettir. Acele gitmeniz gereken yerlere çabuk hazırlanıp, gitmenizde yardımcı olur. Üçüncü olarak şık ve zariftir. Bu sebep ile pek çok davette gönül rahatlığı ile kullanılabilir. Ve son olarak kolay kombin yapılabilir. İster etek ile ister jean ya da kot pantolon ile kombin yapabilirsiniz.

 

 Asimetrik Kesim Tunik Modelleri

 

Bayanların son zamanlarda en çok tercih ettiği tunik modeli; asimetrik kesimlerdeki tunik modelleridir. Kimi tunik modelinin önü kısa arkası uzun, kimi tunik modelinin her iki yanı uzun ön ve arka kısımları kısa, kimi tunik modelleri ise çapraz kesim şeklinde gelen bu tarz asimetrik kesimdeki tesettür tunik modelleri pek çok bayan tarafından beğenilmektedir. Hem spor hem de klasik tunik modellerinde kullanılan asimetrik kesim çok şık durmaktadır.

 

 Gömlek Tunik Modelleri

 

Gömlek tunik de bayanlar arasında en çok beğenilen tunik modelleri arasında yer almaktadır. Kimi zaman diz kapaklarına kadar uzanan, kimi zaman diz kapağının üstünde kalan, kimi zaman diz kapağının altında biten boyları ve ön tarafta komple bulunan düğmeleri ile dikkat çeken gömlek tunik modeli tuniğin ilk çıktığı yıllardan itibaren en çok tercih edilen tunik modelleri arasında yer almaktadır. Bu tesettür tunik modelinde kimi zaman düğme pile ile gizlenirken; kimi zaman açık bırakılmaktadır.

 

 Manşet ve Hakim Yaka

 

Tunik modellerinde en çok öne çıkan iki ayrıntı ise manşet ve hakim yakadır. Tuniklerin kol bitiminde kimi zaman iki kimi zaman tek düğme ile yer alan manşet çok şık bir görüntü oluştururken; kimi zaman manşeti olan tuniklerde kullanılan kimi zaman tek başına kullanılan hakim yaka detayı çok şık dururken bayanlar tarafından da oldukça beğenilmiş ve tunikler de en çok aranan detay haline gelmiştir.