Tesettür Elbiselerde Uygulanan Yenilikler Nelerdir?

Bahar Elbise - Pudra - Som FashionKadınlar hem günlük kombinlerinde hem de özel davetlerde elbise modellerini sıklıkla kullanmaktadır. Bu yüzden sitemizde yer alan elbise modellerinde, kadınların daha çekici bir hava elde etmelerini sağlamak için birtakım yenilikler yapılmıştır. Bu sezonun tesettür elbise çeşitlerinin renk tonlarında sadelik ön plana çıkmaktadır. Ancak elbiselerin dizaynında kullanılan göz alıcı renk tonları elbiseyi tek başına bile şık hale getirerek sadelik kriterini başarıyla tamamlamıştır. Bunun yanında bazı elbiselerde kullanılan birbirine zıt renk tonları da sezonun öne çıkan yeniliklerinden biridir. Sitemizde bulunan bu iki renkli elbise modelleri kadınlar tarafından çok tercih edilmekte ve günlük hayatta kombinlere canlılık katmak amacı ile kullanılmaktadır.

 

 Yeni Detaylar İle Göz Alıcı Bir Sadelik

 

Bu sezonun en çok göze çarpan trendi sadelik olduğu için elbiseler üzerinde kullanılan detaylar da daha az ama daha gösterişli bir hal almıştır. Sitemizde satışa sunulan tesettür elbise modelleri daha çok nakış, işleme, inci veya püskül gibi minik detaylar ile süslenmiş ve elbisenin havasını tamamen değiştirmiştir. Kadınlar bu detaylara sahip olan elbiseleri özellikle tercih eder. Çünkü hem sadeliğin ön planda olduğu hem de minik detayların tüm dikkatleri üzerine topladığı bu elbise modelleri, sezonun trendlerini en iyi şekilde yansıtmaktadır. Sitemizdeki elbise modellerine göz attığınızda göreceğiniz bu çok göze çarpmayan detaylar tamamen modanın son trendleri baz alınarak dizayn edilmiştir.

 

 Farklı Kesim Biçimleri İle Sağlanan Salaş Hava

 

Aynı zamanda sezonun tesettür elbise modellerinde uygulanmakta olan bir diğer yenilik de farklı kesim biçimlerinin kullanılmasıdır. Özellikle elbiselerin etek ve kol bölgelerinde uygulanan bu trend, kıyafetlere daha salaş bir görüntü kazandırarak onları feminen bir havaya sokmaktadır. Bu farklı kesimlere sahip olan elbise modelleri genellikle üzerinde bir detay içermez. Çünkü bu kesim biçimleri tek başına elbiseyi göz alıcı bir seviyeye getirmektedir. Kadınlar özellikle günlük hayatta oluşturdukları kombinlerde bu elbiseleri kullanarak salaş ve feminen bir stile sahip olabilir ve günümüz modası ile daha uyumlu hale gelerek modern bir kombin ortaya çıkarmış olabilir.