Tesettür Modasında Sezon Tasarımları Nelerdir?

Pullu Takım Ekru - Salkım SaçakKapalı bayanlara yönelik ürünler, moda dünyası içerisinde kaliteli kumaş kullanımları ve farklı kesimler ile meydana getirilmektedir. Kapalı giyim ayrıntılarına uygun olarak hazırlanan ürünlerde bayanların kendi tarzlarına uygun seçenekleri bulabilmeleri amaçlanmaktadır. Bu duruma bağlı olarak farklı renklerde ve desenlerde birçok kaliteli tasarım ortay konmaktadır.

 

Sezonun en trend ve dinamik tasarımlarına ise Zarif Tesettür aracılığı ile ulaşmak oldukça kolay hale getirilmiştir. Ürün yelpazesi içerisin bahar renkleri ve bahar sezonunun trend ayrıntıları kullanılarak oluşturulan ürünler yer almaktadır. Modaya uygun ürünler içerisinde oldukça geniş bir yere sahip olan kapalı bayanlara yönelik tasarımlar, tunik, elbise, abiye, takım, tulum, etek gibi modeller kullanılarak tasarlanmaktadır.

 

 Sezonun Günlük Giyime Yönelik Öne Çıkan Ürünleri Nelerdir?

 

Sezonun trend modellerinde ise açık renkler, rahat kesim detayları ile oluşturulmaktadır. Sezonun trend tesettür ürünleri arasında tunikler ön planda yer almaktadır. Tunik modelleri günlük kullanımda şık ve zarif bir görünümü sağlamaktadır. Gömlek formunda tasarlanan, uzun tunik modelleri bebek mavisi gibi renkler kullanılarak tasarlanmaktadır. Gömlek yaka ve gömlek kesimi kullanılarak oluşturulan tunik modellerinde hafif ve bahara uygun kumaşlar tercih edilmektedir.

 

Sezonun çizgili tunik tasarımlarında ise beyaz ve mavi renk bir arada kullanılmaktadır. Göğüs kısmında küçük düğmelerin kullanıldığı, gömlek kesimli ve çizgili tunikler sezonun trend ürünleridir. Diğer bir trend model ise simetrik kesimler ile tasarlanan tunik modelleridir. Ön kısmı diz boyunda, arka kısmı ise daha uzun olarak tasarlanan asimetrik kesime sahip tunikler sezonun öne çıkan ürünleridir. Asimetrik tasarımlarda kalın çizgiler halinde uygulanan baskılar tercih edilmektedir.

 

Sezonun yaratıcı modellerinde ise asimetrik ve iki parça olarak tasarlanan tunikler yer almaktadır. Bu tasarımlarda iç bölgede düz beyaz ve gömlek kumaşından bir tunik kullanılmaktadır. Üst bölgede ise asimetrik kesimli farklı renkte, kısa bir tunik birleştirilmektedir. İnce kumaşların kullanımı açısından hem trend hem de bahara uygun seçenekler yaratılmaktadır. Sezonun açık renk tasarımları arasında elbiseler de yer almaktadır. Elbise modellerinde jile tasarımları ve hafif kumaşlar ile oluşturulan farklı tarzlarda elbise modelleri öne çıkmaktadır.

 

Bir cevap yazın