Sıcak Yaz Aylarının Tesettür Abiye Modası Nasıl?

tesettür abiyeÖzel davetlerden organizasyonlara kadar gece şıklığını en güzel şekilde yansıtmamıza yardımcı olan abiye kıyafetler, yeni yaz sezonunda tesettür giyimin özgün tarzı ile bir araya gelerek, kadınların güzelliklerini tamamlamasına yardımcı oluyor. Ancak tesettür abiye seçimlerinde sezon modasını göz önüne almak ve stil hatalarından uzak tercihler yapmak, hayal ettiğiniz gibi bir görünüme sahip olmanız için çok önemlidir. Abiye dünyasında bu yaz sezonunun öne çıkan trendleri ve abiye kombinlerinde dikkat edilmesi gerekenler şöyle:

 

– Pudra Renkleri:

 

Abiye elbiselerde yeni yaz sezonunda en fazla öne çıkan ve ağırlığını ortaya koyan yenilik pudra renkler üzerine. Pudra tonlarıyla hazırlanmış abiye kıyafetler yeni sezonun en gözde abiye unsurları arasında yer alıyor. Özellikle parlak ve uçuşan kumaşlarla hazırlanan abiye kıyafetlerle, zorlanmadan sezonun yaz abiye şıklığını elde edebilirsiniz. Farklı renklerde hazırlanmış diğer abiye kıyafetlerde ise kullanılan pudra detaylar sayesinde, hem kıyafetinize renk katabilir, hem de sezonun bu popüler rengine görüntünüze yer verebilirsiniz.

 

– Işıltılar:

 

Yaz sezonunun abiye kıyafetlerinde göze çarpan diğer bir moda unsuru ise ışıltılar. Payet, simli ve parlak kumaşlar, metalik görünümlü detaylar yeni sezonda abiye kıyafetlerdeki dikkat çekici ve tarz moda detayları arasında. Abiye kıyafetler doğası gereği ışıltılı detayları rahatlıkla kaldırabildiği için, yoğun ışıltılarla hazırlanmış abiye kıyafetler rahatlıkla tercih edebilir ve gecenin yıldızına dönüşebilirsiniz!

 

– Volanlar:

 

Abiye elbiselerde bu sezon eteklerden kollara kadar tüm detaylarda volanları görebiliyoruz. Özellikle omuz ve yakada kullanılan volan detayı, bu sezon hem sokak modasında hem de abiye modasında oldukça popüler. Eteklerde kullanılan volanların üzerinde ise işleme veya payet gibi minik detaylarla görüntünüze bir parça romantiklik katarken, bir yandan da farklı bir abiye çizgisine sahip olmak elinizde.

 

Kol detaylarında kullanılan volanlarda işleme ve payet detaylarını kol manşetlerinde daha ağırlıklı olarak görüyoruz. Abiye elbise seçimlerinde kol manşeti, yaka, kemer gibi detaylarda ışıltıları volanlar ile birleştirmek, tarzınızı bir adım öteye taşımanıza yardımcı olacaktır.

 

Yeni sezon abiye elbiselerde kabarık etekler ve tafta kullanımı ise bulunmuyor. Abiye seçimlerinde kesinlikle atlanmaması gereken ve şıklık adına önemli bir detay olarak unutulmaması gerekmektedir.