Her Zevke Uygun Tesettür Tunik Modelleri

tesettür tunikKadınların dış giyim alışverişlerinde ağırlık verdikleri tesettür tunik modelleri özellikle gündelik yaşam seçimleri için zengin içerikli bir alternatif sunuyor. Bu ürünler ev oturmalarında, özel günlerde ve davetlerde de sade ve şıklığı bir araya getiren bir merkeze sahip olduğu için tercih sebebi. Kolay kolay kırışmayan yeni nesil kumaş kalitesine sahip olan tunikler aynı zamanda dayanıklı giyimlerin de öncüsü kabul edilmektedir.

 Kuşgözü Tunik Modelleri ile Yeni Modaya Uymak Mümkün

 

Tek parça olan bu modeller rahat ve konforlu giyim ürünlerinin başında geliyor. Eteklik kısmında kuş gözü şeklinde olan bu tunikler sade tasarımıyla büyük çoğunluğun riayet edeceği bir moda algısına sahip. Kataloglar içerisinde bordo ve siyah dışında mürdüm ve de kiremit gibi orijinal renkleri seçmek de mümkün. Her renge ayrı kuş gözü tasarımları direkt olarak ürünün rengiyle aynıdır. Bu sayede biçimsel uyumu da büyük oranı sağlamaktadır.

 

 Triko Tunik Modelleri

 

Kış alışverişleri için uygun özelliklere sahip olan triko tunik modelleri yünlü ve sıcak tutan kumaşlarıyla fark yaratmaktadır. Sonbaharda giymek için de uygun olan triko tunik seçeneklerinde birçok farklı renk türünü bulmak mümkün. Bu renklerin başında gri, lacivert ve siyah geliyor. Bununla birlikte son yılların en gözde renklerinden biri olarak kabul edilen pudra renkli tesettür ve triko tunikleri kataloglarda bulmak ek seçenekler arasında yer alıyor. Boğaz bölgesindeki yün detayları hem estetik bir görünüm elde etmek hem de soğuktan korunmak için ideal ölçülere sahiptir.

 

 Renk Şeritli Tesettür Tunik Seçenekleri

 

Özellikle yeni nesil tarafından sıklıkla sipariş edilen renk şeritli tesettür tunik modelleri klasik tunik algısına alternatif oluşturuyor. Omuz hizasından başlayan renkli şeritler bel bölgesine kadar uzanıyor.

 

 Tesettür Tunik Satın Alma Seçenekleri

 

Sezon başı olmasına rağmen yüzde otuza varan indirimlerle alıcılarla buluşan tesettür tunikler başka satın alma avantajlarını da potansiyel müşterilere arz ediyor. Anlaşmalı kredi kartlarına sahip olan kadınlar bu ürünleri vade farksız altı aylık taksitlerle de satın alabilirler. Türkiye’nin her yerine kargo ücretsiz olarak gönderilmektedir. Online platformlarda da bu ürünlerin görselleri ve özellikleri incelenebilir. Sepete eklenen ürünler aynı gün kargoya verilmektedir.